|
|
| Autor | Teade |
|---|
Chewyz

Postituste arv: 76 Nimi: Merietta W0Ifen Perekond: Perekond Ebatavalised Vanus: 16
 | Pealkiri: Re: Köök Reede Veeb 03, 2012 7:08 pm | |
| "SeIIest kumb puhtam 0n  " |
|
 | |
Tessu Tubli!!

Postituste arv: 653 Nimi: Tiina Paber, Perekond: Perekond xD Vanus: 17
 | Pealkiri: Tessu Laup Veeb 04, 2012 12:17 am | |
| *Vaatab ühele poole ja siis teisele* ,,No kuidas nüüd võtta, ma näen nii ühest kui teisest läbi'' ,,Mis te teete tavaliselt ka nii, et üks aken üks kuu ja teine läheb teisel kuul puhastusse?'' |
|
 | |
Chewyz

Postituste arv: 76 Nimi: Merietta W0Ifen Perekond: Perekond Ebatavalised Vanus: 16
 | Pealkiri: Re: Köök Laup Veeb 04, 2012 5:56 pm | |
| "TavaIiseIt käib terve maja k0rraga k0ristusest Iäbi ;)" "aIusta paremaIt p00It siis  " *võtab Iapi ja hakkab Iauda pühkima* |
|
 | |
Tessu Tubli!!

| Pealkiri: Tessu Püh Veeb 05, 2012 5:44 pm | |
| *Näeb koiliblikat* ,,Appi, herilane..'' *Jookseb laua alla peitu* *Hakkab klaasipuhastus vahendiga lauda küürima* ,,Kust ma ajalehe võiksin leida?'' |
|
 | |
Chewyz

| Pealkiri: Re: Köök Esm Veeb 06, 2012 10:06 pm | |
| "kraanikausi tagant,kapist  " *naeratab* *vaatab kappi* "0j tead siin 0n h0mmikuheIbeid" *vaatab pakki* "eeIime aasta Iõppes kehtivusaeg...tahad  ?" *naeratab* |
|
 | |
Tessu Tubli!!

| Pealkiri: Tessu Teis Veeb 07, 2012 12:45 am | |
| ,,Ma ei tea, kui tüli ei tee'' ,,Ma luban peale helbeid teen laua ka korda'' *võtab noa ja kahvli kätte* |
|
 | |
Chewyz

| Pealkiri: Re: Köök Laup Veeb 11, 2012 3:12 am | |
| *naerab* "ah võta 0ma heIbed kui tahad xd" |
|
 | |
Tessu Tubli!!

| Pealkiri: Tessu Kolm Veeb 15, 2012 4:44 pm | |
| *võtab lusikatäie helbeid* *Asub seda innukalt sööma* ,,Oota mis kuupäev see oli?'' *hakkab iiveldama* |
|
 | |
|